Én Juhász Adrienn vagyok, aki az elmúlt éveket azzal töltötte, hogy Kip nevű kelpie kutyáját orvosról orvosra, fizioterápiáról fizioterápiára hordva próbált küzdeni azért, hogy kutyáját még láthassa az agility pályán. 2 év után úgy döntöttem, hogy lecserélem az agilityt, és ekkor egy szlovák ismerősöm ajánlására megismerkedtem a Hoopers sporttal. Amikor elsőnek kipróbáltuk, akkor ugyanazt láttam Kip arcán, mint egy agility futam alatt, így nem volt kérdés, hogy ezt fogjuk csinálni, mert AZ az arc mindent megér!

Ekkor elkezdtem keresgélni, de Magyarországon sehol nem találtam foglalkozásokat, de a kutyám miatt nem hagyhattam ezt annyiban, így tovább mentem és elvégeztem egy Angliában elérhető tréneri képzést, hogy még többet tudjak meg a sportról.


Ebben az időben nagyon sokat beszélgettem egyik barátnőmmel, akivel életutunk bizonyos szakaszokban nagyon is hasonló!
Az Ő támogatása nélkül nem jött volna létre a Hoopers Hungary, így úgy döntöttünk, hogy közösen folytatjuk, és közösen népszerűsítjük Magyarországon a Hoopers sportot!


Célom az, hogy Hazánkban minden olyan emberrel meg tudjam ismertetni ezt a sportot, akinek kutyája van, hogy minden ember átélje, hogy milyen az amikor kutyája csillogó szemekkel áll az ajtóban, amikor gazdija elkezd készülődni, mert tudja, hogy most valami nagyon jó fog következni…. mégpedig közös játékos idő a gazdival!
Továbbá az, hogy boldoggá tegyünk minden gazdit és kutyáját, a kedvencek fizikális és mentális fárasztásával, erősítsük a páros kapcsolatát a közös munkával!
Adri